Lär känna mig

Välkommen till min blogg, vad roligt att du hittat hit! Hoppas du ska trivas och känna dig välkommen hit. Om man mixar en vardagsblogg med en mammablogg, en träningsblogg och en blogg om psykiskohälsa börjar det närma sig mixen som bildar min blogg just nu. Du kan hitta det mesta här, men DIY-projekt och handarbete är inte mina starkaste sidor. När jag bloggar sitter jag ofta vid vårt matbord. Slå dig ner här mitt emot så tar vi en kaffe!

Jag heter Malin Helenius, jag är mamma, fru, feminist, kroppspositiv, bloggare,  poddare (även om podden Mammas kaffepaus just nu är på paus) och utmattad. Jag skriver öppet om psykisk ohälsa och vill genom det få andra att förstå att man ALDRIG är ensam när man går igenom jobbiga saker. Jag tycker orimligt mycket om kaffe, styrketräning, choklad, vänner och min familj. Andra intressen jag har är att fotografera, lyssna på poddar och ljudböcker, läsa bloggar och gå raska promenader med eller utan sällskap och barnvagn. Barnvagnar och barnkläder är också något som jag gillar lite mer än vad plånboken gillar. För mig är det viktigt att vara aktiv tillsammans med barnen och vi simmar, cyklar och leker utomhus alla dagar. Vi bråkar också om skärmtider, tandborstning och läxläsning precis som alla andra småbarnsfamiljer. 

Jag träffade Anton när jag var 16 år gammal, det visade sig vara mannen i mitt liv och sommaren 2017 gifte vi oss. Tillsammans har vi 3 underbara barn, Adam född 2012, Saga född 2014 och Vidar född 2018. Anton jobbar som egenföretagare och jordbrukare medans jag för tillfället är vårdledig och försöker styra upp vardagen här hemma med allt vad det innebär. Hela familjen bor i ett stort hus på landet, vi trivs bra och önskar att vi hade lite mer tid och energi för renovering av det. Köket renoverades 2015 och badrum+grovkök 2018. 

Jag är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och instruktör och innan Vidar föddes jobbade jag med det. Planen efter vårdledigheten är ännu öppen, jag litar på att jag kommer att komma på vad jag vill göra när jag blir stor och sen satsar jag på det. Just nu känns det bra att vara hemma och jag trivs med min vardag. 

Det är inte alltid städat, vi är inte alltid i tid och något av barnen skriker högst troligen i matbutiken men vi tycker om varandra och kramar om varandra innan vi somnar. Välkommen med i vår vardag!

familje fotografering

Rebecka Hägert Photography har fotat oss <3

%d bloggare gillar detta: