PAPAprov och MAMAskväll

God morgon lördag från dagens andra kaffemugg med tända ljus på bordet! Det sämsta med veckoslut i vardagen är ju nog att barnen vaknar som om det vore vardag. 6.30 drog Ebba gång morgondiskussionerna med hennes händer och fötter och då vaknade både Saga och Vidar också. Så här har vi varit vakna ett bra tag redan. Anton är på jobb idag vilket ju då snuvade mig på den enda möjligheten till sovmorgon denna vecka, typiskt.

Om en stund ska jag sätta mig i bilen och åka iväg till Åbo, ska nämligen på PAPAprov. Har ju fyllt 30 i år och då ingår jag i den allmänna screeningen. Inte det roligaste man kan hitta på en lördagmorgon såklart MEN egentid är ändå egentid *hahaha*.

Vi har en rätt full dag av aktiviteter framför oss, Saga har hobby, Adam var sugen på att åka och se på fotbollsmatch och ikväll ska jag ut (!) och äta med några härliga mamas. Inte nog med det, vi skall också på escaperoom, aldrig varit så det ska bli så spännande och framför allt roligt. WOW när hände det ens senast? När har jag ens sminkat mig senast? Och VAD ska jag ha för kläder på mig? Alltså snälla nån, äger jag ens något annat än träningskläder längre?

Vad ska ni andra hitta på denna septemberlördag? Berätta gärna i kommentarsfältet <3 önskar er alla en finfin lördag!

2 reaktioner till “PAPAprov och MAMAskväll”

  1. Åh, vad kul att få åka ut och äta med andra mamas. 😀 Det gjorde jag och mitt mamacrew i slutet av juni också. Guld att få sitta ostört några timmar och bara prata och äta. 🙂 Hoppas du får en fin kväll!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.