En milstolpe i denna graviditet

bilden är från FPAs hemsida.

Idag fyllde jag i mina uppgifter till FPA och klickade också hem moderskapsförpackningen. Vi har ju inte valt den sedan jag väntade Adam, men nu känns det som att jag hellre vill ha lådan än pengarna igen. 2020 lådan är också finaste på länge tycker jag, mycket som faller mig i smaken och mycket som jag vet att vi kommer använda. Det kan inte nämnas tillräckligt ofta att detta är en EXTREM lyx som vi finländare har! Sovpåsen som vi har här hemma nu börjar vara i skicket ”blir inte ren trotts tvätt” så perfekt med en ny och fräsch nu till bebis.

Vad tycker ni om 2020 lådan? Har jag någon läsare som också fått eller skall få bebis här kring årsskiftet och också valt lådan? Berätta!!

Jag kollade också upp vilket datum jag officiellt bliv mammaledig igen och blev nästan lite nervös när jag insåg att jag ju blir mammaledig redan 2020. Det blev liksom så nära mitt i allt. Nöjd ändå över att jag fick in alla papper i tid, med god marginal till och med. Vet ju hur snabbt tiden går, mitt i allt är det jul och POFF är det februari. Pirrigt värre, snart har vi en bebis här hemma med oss. Känns som att kombon JUL och sedan bebis kommer bli riktigt bra.

Håller på att knåpa ihop ett helt inlägg om denna graviditet, fick ju en massa frågor om det här för länge sedan och dem tänkte jag svara på. Om just DU har någon fråga som du vill att jag skall skriva om får du gärna kommentera här under detta inlägg.

6 reaktioner till “En milstolpe i denna graviditet”

 1. Så fint innehåll i lådan 2020. Även om jag var jättenöjd med typ allt utom en sparkdräkt i lådan från 2018 som vi fick. Fattar inte ens att de fortfarande gör såna. 😀

 2. Vi väntar första barnet och har bf i mitten på januari. Fick hem lådan för ett par veckor sen och jag måste säga att jag är förälskad i de allra flesta sakerna! Gud så mysig stund det var att tillsammans med min man gå igenom allt innehåll i lådan!

  Grattis till din fjärde graviditet! Hoppas du får mår bra! 🙂

  1. Vad roligt! Grattis till er också! Ja vi har inte öppnat lådan ännu eftesom jag vill att vi ALLA skall vara hemma och gå igenom den tillsammans. Men de stunderna när det händer är inte allt för vanliga i vårt hus.. Nå nog ska vi väl hinna innan februari.
   Tack <3 måendet har varit helt okej, hoppas du också fått må bra!

  1. Ja lådan väntar på att packas upp här hemma nu, alla vill vara med när den öppnas och de stunder när alla är hemma, vakna och mätta är inte direkt många. Visst är det en stor LYX att bo i Finland och få detta VARJE gång <3

   P.S. Jag veet blev en liten svacka här igen. Hoppas på mer inspo nu <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.