En förlossningsberättelse nu i en podd nära dig! Avsnitt 7 säsong 3

Det är tisdag idag vilket betyder att vi släpper ett nytt poddavsnitt igen! Denna gång gästas vi av Johanna (som bloggar här) som berättar om sin andra förlossning. Hon födde nämligen i framsätet på deras bil, när de var påväg till sjukhuset. En spännande historia med ett lyckligt slut.

View this post on Instagram

📣 avsnitt sju finns ute NU 🎉 och veckans avsnitt får ni bara inte missa‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎧 finns att lyssna på där poddar finns, Spotify, SoundCloud och iTunes tex 📣 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🚗👶🏼 att föda i framsätet på bilen är inget som någon planerar att göra 😅 men det var just detta som hände veckans gäst @yohannahh när hennes andra barn Leon kom till världen 💙 i veckans avsnitt får ni ta del av Johannas spännande förlossningsberättelse‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤷🏼‍♀️ hur går det till egentligen, rent praktiskt alltså, HUR föder man i en bil❓ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🤷🏽‍♀️ hur reagerade partnern när det mitt i allt var HAN som skulle ta emot bebisen där i framsätet❓ 🤷🏼‍♀️ hur går tankarna och känslorna idag, när det gått några veckor sedan förlossningen❓ 🤷🏽‍♀️ och vad hände egentligen med bilden❓😅🚗 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🎧 allt detta och mycket mer i veckans avsnitt! Missa inte det‼️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mammaskaffepaus #poddenmammaskaffepaus #mammaskaffepausmedmalinochkarin #mammaskaffepausmedgäst #förlossning #förlossningsberättelse #bilförlossning #attfödaibilen #livetsommamma

A post shared by Mammas Kaffepaus ☕️🎙 (@mammaskaffepaus) on

Detta är ett avsnitt som jag tror att är intressant för alla, så jag kan verkligen varmt rekommendera alla att lägga på detta poddavsnitt när du går ut och gå, lagar mat eller viker byke.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.