En spännande, givande och utvecklande höst.

Jag skulle vilja säga att ett tecken på att jag mår bättre än jag gjort på länge är att jag börjar återfå mitt egna självförtroende igen. Det har minsann varit en ordentlig svacka de senaste åren när det kommer till den biten, men nu i höst har jag liksom bevisat för mig själv att JAG KAN. Jag har trott att jag behövt bekräftelse från en massa olika håll för att våga tro på mig själv, men jag har insett att det allra viktigaste i denna resa är att tro på sig själv. Ingen annan kan få mig att tro på mig själv det är MITT jobb och fram för allt MITT ansvar.

Nu sitter jag inte här och menar att jag inte alls tvivlar, att jag inte känner mig vilsen och osäker mellan varven MEN majoriteten av tiden litar jag på mig själv. Det är otroligt att göra det, att inte lyssna på den där elaka rösten inne i huvudet som säger nej Malin folk kommer skratta åt dej, man kan inte göra så! DU VET OCH KAN FÖR LITE

Att det finns folk som är bättre på att göra saker än en själv betyder ju inte att man själv inte är bra eller duger. Det betyder inte heller att man själv inte kan göra det. Oftast fastnar jag i en tanke på att jag skulle behöva vara så perfekt, att jag inte kan göra något innan det är prickfritt. Alla har börjat som nybörjare i något skede och jag tror att alla kan se tillbaka på sin resa och konstatera att dom lärt sig massor under tiden.

Vi får väl se vart denna resa för mig, var jag är om några år. Jag hoppas jag skall se tillbaka på detta blogginlägg då och le. Tänka FAN VAD BRA ATT DU VÅGADE, att du struntade i alla ”tänk om” och bara gjorde. Utan det modet hade jag inte kommit hit idag!

Idag är dagen när mitt eget företag startades, WOW är så stolt över att jag kan skriva detta nu. En mjukstart på några månader innan mammaledigheten tar över igen, det känns så bra och så rätt! Något eget att bygga vidare på att utveckla och utmana. Idag togs ett första stapplande steg mot stora drömmar och framtidsplaner. Hoppas ni hänger med på min resa!

Om här ens är någon kvar längre, slöare blogguppdateringar får man leta efter!

7 reaktioner till “En spännande, givande och utvecklande höst.”

  1. Vad spännande! 🙂 Jag hänger nog kvar ännu, funderade själv just att jag säkert är den sista finlandssvenska bloggaren. 😀 Som vägrar ge upp bloggen och bara fortsätter som om det här inte alls är på nedgång. Vad är dina planer med företaget?

    1. Jaa alltså det är så synd att bloggen inte längre är vad den en gång var. Är själv dålig på att läsa och har prioriterat tiden till podden denna höst. Men så pang kommer ivern till att blogga ingen 🤩 planerna nu innan mammaledigheten är att komma igång och ha större möjligheter till samarbeten med podden tex. Men visst drömmer jag en dag om att kunna använda min kunskap och erfarenhet kring träning och hälsa 😍😍

  2. Oj tänk om man skulle få ha dig som PT! Synd att du bor så långt borta! Annars skulle jag anställa dig direkt! 😊 Jag har precis samma tankar som dig…Det där med att det måste vara perfekt och om självförtroendet som inte finns… Kan ge ett exempel… Jag och mina arbetskamrater lärde oss en kväll hur man gör sushi. En arbetskamrat sa direkt efter kvällen var slut ”Wao…nu kan jag det här”. Nu ska jag börja göra sushi!!! Medans jag tänkte .. Kan? Men herregud vi ha ju bara gjort det en gång. Inte kan jag ännu, jag måste ju göra det flera gånger ännu och så måste jag testa själv några gånger innan jag kan säga att jag kan..🧐 Tänk så olika vi är! Allt måste inte vara perfekt! 😄 Lycka till! 👍🏼

    1. Tack snälla 😍❤️ känns så rätt men ändå skrämmande på något sätt 🙈 perfekt att börja med detta nu när jag ändå blir hemma några år till 😍👌🏼

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.