Avsnittet där jag dissar galokläder. Avsnitt 4 säsong 3

I säsongens fjärde avsnitt fortsätter vi på dagistemat. Denna gång pratar vi mer om det praktiska gällande dagisvardagen. Vi ger våra bästa dagistips och delar också våra lyssnares bästa tips för att få dagisvardagen att löpa så bra som möjligt. Vad kan vara bra att tänka på? Hur laddar man kärleksknappen och varför kan mellis i bilen vara en räddare i nöden?

Vi diskuterar också några åsiktsdelare, galonkläder, att lägga barnen på ”fel” språk, utomhuspedagogik och såklart den stora frågan om vilans vara eller icke vara. Vi berättar på vilken sida vi ställer oss själva och vad våra lyssnare egentligen tycker och tänker.

Förutom detta så pratar vi om veckan som gått och avslutar i vanlig ordning med veckans hiss och diss. Missa inte detta!

Du hittar oss på instagram @mammaskaffepaus tagga oss gärna i dina bilder på storyn så att vi får se vad just DU gör när du lyssnar och dela gärna våra avsnitt med dina vänner. Tack för att du lyssnar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.