Vem är JAG utanför mammarollen? Avsnitt 2 säsong 3

I säsongens andra avsnitt öppnar jag och Karin upp och pratar om sina tankar och känslor kring att tappa bort sig själv i mammarollen. Vem är vi när vi inte är mammor? Finns Malin och Karin där bakom våra mammaroller och hur skall vi hitta lite mer utrymme för dem? Det är inte så lätt att balansera livet som hemmamamma med den man också är utanför mammarollen. Och ibland slår tankarna och känslorna knut på sig själva.

Vi funderar och spekulerar kring vad det är som gör att det känns extra aktuellt just nu, är det en begynnande 30års-kris? Nervositet inför att bli fyrabarnsmamma eller det faktum att barnaskaran är komplett och följande skede i livet väntar?

Kan man vara nöjd med det mesta i vardagen men ändå känna att man tappat bort sig själv på vägen? Kalendern är fullproppad med program för barnen men den så kallade ”egentiden” lyser med sin frånvaro.

Allt detta och mycket mer i säsongens andra avsnitt av MammasKaffepaus. Missta inte det!

Du hittar oss på instagram @mammaskaffepaus tagga oss gärna i dina bilder på storyn så att vi får se vad just DU gör när du lyssnar och dela gärna våra avsnitt med dina vänner. Tack för att du lyssnar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.