En lugn och skön fredagsmorgon, eller?

God morgon fredag! Idag är Anton ledig och vi skall iväg till Jeppis bara Adam och Saga kommer hem från förskolan och skolan. Lite extra spännande denna gång då vi för första gången skall iväg med husvagn. Haha nu är vi dom där STÖRANDE som vi annars sussar förbi på riksåttan.

Nåja när Anton är ledig betyder det frukost i lugn och ro för mig, Vidar och Anton är nämligen ute på gården och grejar och de två äldre började skolan redan vid 8 idag.

Så vad gör då denna mamma när hon har chans att njuta av sin frulle, tänder ljus kanske? Lyssnar på en podd? Kollar på lite yt? Njaa jag lyssnar på podd och går igenom barnens spelkläder till fotbollen. Ny säsong och som vanlig har de vuxit ungefär 3 meter under sommaren, för att inte tala om fötterna.. Så nya uppsättningar till båda två skall beställas.

Nu ska jag och Vidar åka en sväng till parken och leka, så att vi orkar sitta i bilen några timmar i eftermiddag. Hoppas ni får en fin fredag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.