Efter några dagar med mycket program..

.. kom priset idag. Jag är totalt slut, trött och illamående. Min syster och hennes familj har varit här i Pargas några dagar och då har vi såklart velat umgås med dem så mycket som möjligt. Vi har vaknat hemma och somnat hemma men annars mest varit hos min mamma. Så roligt med program! Dagarna går snabbt och barnen har skoj men HJÄLP så trött jag är nu.

Idag har jag inte kommit upp ur sängen ens. Vidar är med Anton på Tyks för att igen en gång göra ett arginin-test. Testet har gått bra och dom är snart påväg hemåt igen. Att Vidar är iväg möjliggör ju att jag kan ta det lugnt, antagligen därför jag kan känna efter hur trött jag är också. Frukost har jag fått i mig och fixar frukost till Adam och Saga men där tog det stop. Hade tänkt städa idag men det lär inte bli mycket av. När jag är trött börjar jag må illa. Ska försöka sova en stund nu och se om jag vaknar med mer energi eller om hela dagen blir såhär.

Jag hade liksom hoppats på att energin och måendet skulle svänga efter v13 men helt tydligt inte ännu. Nåja jag ska inte klaga, barnen leker med sina kusiner och Vidde är som sagt iväg med Anton. Jag kan vila nu och det ska jag göra. Hoppas ni har en bra fredag!

3 reaktioner till “Efter några dagar med mycket program..”

  1. Alltså det är typ det enda jag fasar för inför nästa graviditet, tröttheten och hur man ska orka med barn nummer 1 och att resten samtidigt. Är ju förlamande trött bara för att jag jobbar tre dagar i veckan nu och inte ens är gravid, haha. Men ja, det är ju omställningar med allt.

    1. Ja det är inte så lätt, men samtidigt hittar man sina sätt som fungerar just då 😊 kan tro att arbete också tröttar ut i början före man kommit in i det 🙈 kämpa på ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.