En glimt av vardag

Hej på er! Idag är det fredag och för första gången på länge känns det som att det verkligen kommer vara skillnad på vardag och helg. Nog har det ju varit en viss skillnad tidigare också, vi har inte behövt göra skoluppgifter på helgerna och sådär men nog ÄR det ju en större skillnad nu. Två dagar har Adam och Saga varit tillbaka på skola och dagis och det har inte alls varit så jobbigt som jag hade trott. Jag var ärligt ganska orolig och nervös inför att starta igång detta igen. Men det har känts tryggt och bra, mycket tack vare fint samarbete med skola och dagis.

_MG_6759

Igår kom vi oss iväg till både skola och dagis med goda marginaler och alla var både ivriga och glada. Känslan av den första skoldagen surrade redan kring frukostbordet. Idag var det andra bullar, det var bråttom och det var inte bara glada miner. Jag är ju van att skicka iväg Adam, som är den som har en tid att passa, i skoltaxin på morgonen vilket för att vi aldrig har sådär superbråttom. Men nu, i och med att skolskjutsarna inte corona-anpassats, så väljer jag att föra Adam själv. Det då igen gör att vi får mer bråttom. Nåja men vi kom oss iväg, förde Saga till dagis och sedan Adam till skolan. Efter det hade vi, för första gången på 2 månader en playdate med våra kompisar i parken. HÄRLIGT att umgås, att träffa andra mammor i parken och få prata. En liten glimt av den vardagen vi är vana att leva i.

2255FC73-4A94-47CB-A955-CA4C257961B7

Vidde somnade när vi körde hem från parken, så dagens tupplur blev lite tidigare än vanligt. Lite lunch på det och sen var det dags att hämta hem Adam från skolan igen. Saknar nog skolskjutsarna som sagt, också på eftermiddagarna ställer nämligen det egna skjutsandet till det. Adam slutar skolan kl 13.00  och det är MITT I Viddes vila.

E4589417-29FD-4973-B036-67FBEA8DFD51

Under den lilla tiden som Vidde sov jobbade jag lite med podden, får jag säga att det var ganska skönt att få sitta ENSAM framför datorn en stund och inte känna att jag valde bort någons sällskap? Dessa två veckor är nog guldvärda innan vi kör all in på sommarlov

Nu ska vi snart äta tacos, sitter ute och bloggar under tiden kidsen leker. Bara det skulle bli lite varmare väder så skulle det vara helt perfekt. Nu fryser nog mina fingrar lite väl mycket. Hoppas ni får en fin fredag!

_MG_6786

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.