Vi pratar om bebisar och mat, avsnitt 6 säsong 2

IMG_3315

Hello! Idag är det tisdag och det betyder nytt avsnitt av podden, avsnitt nummer 6 om man vill vara noggrann och idag handlar det om bebisar och mat. Att börja med ”riktig mat” alltså annat än mjölk i någon form är ju något som många föräldrar ser framemot. Jag minns ju själv hur det var när Adam var bebis. Oj så jag längtade efter att få ge den första skeden med mosad potatis. Varje barns matresa har ju varit spännande såklart, men den där första var nog lite extra.

I dagen avsnitt pratar vi då alltså om hur vi gjort, jag berättar om fingermaten vi kört med Vidde. Vi pratar om tankar, känslor, rädslor och allt annat som har med maten att göra. Vi hissar och dissar produkter som hör ihop med matsituationen och såklart en hel del annat också. Missa inte dagens avsnitt!

Följ mammaskaffepaus på Instagram, gilla och dela gärna våra avsnitt. Tagga oss i en bild i din story när du lyssnar så att vi får se när och var just du lyssnar. Har du öppet konto ser och delar vi din bild, annars kan du dela den med oss via DM. Imorgon onsdag kör vi #onsdagskaffelive kl 12.30 där vi tillsammans testar en ny kaffesort och pratar om veckans avsnitt. Vi brukar också hamna in på en del andra aktuella tankar och händelser. Missa inte det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.