Vi pratar om missfall, avsnitt 5 säsong 2

Tisdag igen vilket, som vanligt denna vår, betyder ett nytt avsnitt av podden MammasKaffepaus. Tänk att vi redan är framme vid avsnitt 5, det betyder också att vi är halvvägs i säsong 2. Helt otroligt! Det är härligt att vara mitt uppe i det, så värdefullt att ha detta egna projekt på gång.

565AE8AA-9803-4825-A339-632374621EBB

I veckans avsnitt pratar vi om missfall. Ett ämne som jag själv inte har så mycket erfarenhet av, tack och lov, men som ändå är viktig att prata om. Karin öppnar upp sig och berättar både öppet och ärligt om sina erfarenheter. Vi frågade våra lyssnare på instagram och då kom det fram att 80% tyckte att det pratas för lite om missfall, det vill vi hjälpa till att ändra på genom att ha ägna ett helt avsnitt till just missfall.

Vi pratar också mycket om bemötandet, hur olika det var för Karin första och andra gången hon var med om ett missfall. Lyssna på avsnittet så får du ta del av hennes historier.

Följ mammaskaffepaus på Instagram, gilla och dela gärna våra avsnitt. Tagga oss i en bild i din story när du lyssnar så att vi får se när och var just du lyssnar. Har du öppet konto ser och delar vi din bild, annars kan du dela den med oss via DM. Imorgon onsdag kör vi #onsdagskaffelive kl 12.30 där vi tillsammans testar en ny kaffesort och pratar om veckans avsnitt. Vi brukar också hamna in på en del andra aktuella tankar och händelser. Missa inte det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.