En vardag med många barn och hobbyn, avsnitt 4 säsong 2

Hejsan! Tisdagkväll / natt och jag sitter här framför datorn. Tänkte berätta för er att det finns ett nytt poddavsnitt att lyssna på. Redan det fjärde för denna säsong, snart är vi halvvägs igenom säsong 2, det känns väldigt roligt.

EE189546-A3FB-43AE-98D0-B633B86F7E54

I det fjärde avsnittet pratar vi om något som ju såklart inte är aktuellt just nu, men som i vanliga fall är högst aktuellt för oss, nämligen barn och hobbyn. Vi har båda barn som gillar hobbyn och är aktiva i en rad olika aktiviteter på kvällar och helger. Vi pratar om hur de började, hur vi som föräldrar tänkt och vad våra barn håller på med just nu.

IMG_6368

Vi pratar också om vad vi som förälder behöver göra. Det ska bakas mockarutor, säljas kaffe i kiosker, letas sponsorer till matchkläder och dessutom ska du peppa och heja men inte störa. En liten limbo alltså.

För oss är det ändå viktigt att barnen har någon hobby, det måste inte vara sport men jag tror att det gynnar barnen att ha något annat än skolan. Hur tänker ni? Vilka hobbyn har era barn?

 

Följ mammaskaffepaus på Instagram, gilla och dela gärna våra avsnitt. Tagga oss i en bild i din story när du lyssnar så att vi får se när och var just du lyssnar. Har du öppet konto ser och delar vi din bild, annars kan du dela den med oss via DM. Imorgon onsdag kör vi #onsdagskaffelive kl 12.30 där vi tillsammans testar en ny kaffesort och pratar om veckans avsnitt. Vi brukar också hamna in på en del andra aktuella tankar och händelser. Missa inte det!

En kommentar till “En vardag med många barn och hobbyn, avsnitt 4 säsong 2”

  1. Här är det fotboll, innebandy och konst/hantverk för äldsta och fotboll, innebandy, 4h och volleyboll för mittenbarnet (han testade ishockey i vintras, får se om han vill fortsätta). Dessutom har de testat på friidrott och redskapsgympa, och till hösten ska mittenbarnet få testa på att spela trummor. Minstingen 3 år har ingen hobby, men hon älskar att dansa och gymnastisera, får se om det blir något sånt för henne sen senare. Tycker att det är bra att barnen får prova på allt möjligt (inom rimliga gränser) medan de är små, ju äldre de blir desto högre blir tröskeln att testa något nytt. Så är det mycket personlighet också, speciellt vår kille mår bättre ju mer program han har, han är verkligen inte gjord att sitta still! Får se sen när det blir mera läxor, hur det ska gå ihop..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.