Fredagslistan v.15

en vanliga jävla fredagslista

Fredag idag hur känns det?
Jag har väntat på fredag sedan denna vecka körde igång, så absolut känns det skönt med fredag. Några dagar paus från skolarbetet med Adam, några dagar när jag inte ensam behöver fixa allt på dagarna. Jag känner mig helt klart redo för fredag och ännu mer redo för helg.

_MG_5908

Hur har veckan varit?
Var så totalt OTAGGAD på att trampa igång det som just nu kallas vardag efter påsklovet så denna vecka har varit över alla förväntningar. Som jag redan skrev så har Jag och Karin fått till många promenader tillsammans över telefon, träningen har fungerat och humöret har, säkert mycket tack vare just detta, varit bättre. Svackor kommer absolut, och coronaoron varierar från dag till dag, men i det stora hela ändå en bra vecka.

Roligaste som hänt i veckan?
Alltså jag förstår att det börjar kännas tjatigt att jag pratar om podden så mycket. Ni kan vara glada att ni inte bor med mig. Men det roligaste som hänt denna vecka var nog att vår podd är med på sevendays nu. Vi fick flera nya följare och lyssnare därifrån vilket såklart är superskoj!

Skärmavbild 2020-04-15 kl. 16.50.14screenshot från sevendays.fi

Onödigaste som hänt i veckan? 
En kväll var jag på väldigt dåligt humör, Anton jobbade sent och jag skulle natta alla 3 barnen. När jag gjorde det ofta hade vi rutin på det men den kvällen gick ALLT åt helvete. För att göra en lång och högljudd story kort kan vi konstatera att alla grät innan vi somnade. Att vara arg vid nattning är det värsta jag vet. Som tur somnade Vidde snabbt och vi han kramas och prata innan de två äldre somnade. Ändå kände jag mig kass när jag tassade ner för trappan.

Tråkigaste som hänt i veckan?
Att påsklovet tog slut och vardagen var lika konstig som innan påsklovet.

IMG_6012

Det mest överraskande som hänt i veckan?
Att jag och Karin varit så aktiva med våra promenader. Att det finns tid för både promenix och träning bara JAG TAR MIG TIDEN. No shit jag vet, men ofta känns det som att dagarna rusar förbi och så är det kväll igen. Där finns ingen lucka, men nu har jag bara tagit den luckan åt mig i alla fall. HEJA MIG!

Något annat du vill tillägga?
Nu får det vara slut på detta kalla väder, ge oss sol och värme nu så känns dagarna roligare. Vårvärme och sol ger mig SÅ MYCKET energi just nu, behöver all extra energi jag kan få känns det som.

Person(er) du saknat den senaste veckan?
Alla, jag saknar verkligen alla mammavänner jag har. Alltså jag saknar att tillsammans umgås både mammor och barn. Jag saknar att barnen ska få leka med andra än varandra. Jag saknar att kunna planera något med någon kompis och sedan längta och se framemot det. Våren 2020 är en tid av saknad.

Bloggar du läst i veckan?
FinaChristina har uppdaterat utseendet på sin blogg, hon är en som just nu känns väldigt peppad när det kommer till både instagram och bloggen. Roligt att följa med och inspireras. Under my Sun är en blogg som berör mig massor, läser och fylls av beundran.   Fina inlägg om tankar, om livet med cancer och alla med och motgångar. Tungt men vackert på samma gång.

Något spännande på instagram kanske?
Tror jag ska ta en vårstädning på instagram igen, plocka bort de konton som irriterar mig och gör mig på dåligt humör. Brukar ni vårstäda i era flöden? Eller rensa upp mellan varven?

_MG_5857

Eller YouTube?

Nej snart får jag ta bort frågan om YT, jag kollar så lite på det just nu. I ett skede var jag inne i någon form av flow och följde flera konton men sen tröttnade jag lite igen. Poddar är min grej eftersom jag då kan göra något annat samtidigt som jag lyssnar. En YT video vill jag ju se på och då kan jag inte göra något annat samtidigt. Det ger jag mig sällan tid till. Hur gör ni?

Vilka poddar har du lyssnat på i veckan?

Mina favoriter denna vecka har varit, Skäringer & Mannheimer, Mammasanningar, Momsplaining, Träningspodden osv. Inget nytt där denna vecka.

_MG_4394

Blir det tacos eller pizza ikväll?
Ikväll blir det traditionell Fredagstacos, min absoluta favorit.

Fredagsmys då, hur blir det med det?
Vi har skåpet fullt av godis då det lär nog bli riktigt gött med fredagsmys. Vi ska kolla tigerKing och snaska godis.

Vad har du för planer i helgen?
Vi ska på Antons moffas begravning imorgon. Att gå på begravning i dessa coronatider känns konstigt men jag tror ändå det kommer bli ett fint sista avsked. Annars har vi inga planer.

Vad ser du mest framemot i helgen?
Att sova på morgonen. Det är det jag ÄLSKAR med helgen, Anton är morgonpigg och tar alltid morgonen med barnen. L O V E!

Något roligt på G nästa vecka?
Nja alltså just nu kommer jag nog inte på något. Kommande vecka är ovanligt tom, men skönt så kanske.

En sista grej, utmana en eller flera bloggare att fylla i listan!
Om någon känner sig manad att fylla i listan får ni gärna göra det!

Hoppas ni får en fin fredag, nu tar vi helg!

En kommentar till “Fredagslistan v.15”

  1. Tack Malin, vad glad jag blir! Kan säga att det är ömsesidigt, blir så peppad av dina inlägg också. Vi får vara varandras virtuella mammakompisar nu när man inte riktigt slipper att träffa de mammakompisar man brukar hänga med irl. Angående YT, jag har några kanaler jag följer, de uppdaterar ungefär 1 gång i veckan och då brukar jag sätta mig ner med kaffe och kolla, antingen på morgonen när E sover eller så på kvällen. Lite beroende på, det funkar ju ännu eftersom han sover 2 vilor och tar natten ganska tidigt, men sen när det ändrar får jag se om yt lämnar bort helt och hållet..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.