Hälsa till dina fans mamma!

Haha så sa Saga igår när jag och Karin skulle spela in #onsdagskaffelive med MammasKaffepaus. Månne denna mamma haft lite hybris när hon berättat om podden för barnen? Haha älskar ändå att hon är så med, liksom klart hennes mamma har fans om hon poddar. Det är så otroligt viktigt och  roligt att få ha ett projekt att brinna för. Något som är vårt, något vi kan göra tillsammans och något som vi gör UTAN barnen.  Säsong 2 av podden har kickat igång riktigt najs, vi har haft bra med lyssningar och aktiva följare. En stor del av detta är såklart responsen av våra lyssnare och följare. Om inte det hade varit viktigt hade vi aldrig lagt ner all denna tid på detta projekt. Jag blir så glad över varje kommentar, varje gång någon taggar oss eller gillar något vi gör. Det betyder mycket och jag hoppas ni fortsätter med det. Nytt är också att vår podd nu mera finns på sevendays.fi. De tog kontakt med oss och villa ha vår podd där, det känns riktigt bra och lite coolt att vara med på en riktig site. Redan nu har flera nya följare hittat oss också. Hela artikeln hittar du HÄR.

Skärmavbild 2020-04-15 kl. 16.50.14screenshot från sevendays.fi

Förutom själva podden så lägger vi ju rätt mycket tid på vårt instagramkonto. Vår vision är att vårt instagramkonto ska vara ett ställe med högt till tak, där kan vi ventilera aktuella saker och tillsammans med våra följare dela både det roliga och det jobbiga i vardagen. Om du inte redan följer oss så hitta du vårt konto HÄR.

IMG_5986

Det känns som att vi hittat vår stil och det är så roligt. Vi är inte de där perfekta mammorna som vet och kan allt utan vi är dom där medelmåttorna som harvar på lika som de flesta andra. Vi delar det vi tycker är roligt / viktigt. I podden pratar vi om det som känns relevant för oss med en vinkling som gör det intressant för lyssnarna också. Känns så himla skoj och det är så fint att se att det vi gör uppskattas.

_MG_5857

Våra livekaffestunder #onsdagskaffelive är något jag ser framemot varje vecka, att sitta ner och testa en ny kaffesort. Det krävs ju inte så mycket för att förgylla en trött småbarnsmammas vardag, speciellt inte i tider som dessa. Har du varit med under någon av våra kaffelivar?

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.