En förlossningsberättels, avsnitt 2 säsong 2

avsnitt2isaksförlossning

Idag är det tisdag och det betyder att ett nytt avsnitt av podden mammas kaffepaus kommer ut. I dagens avsnitt berättar Karin om sin tredje förlossning. När lilla Isak var född och bebismyset skulle börja tillkallades barnläkaren på grund av Isaks ytliga andning, efter en stund flyttades Isak till neonatalavdelningen där han fick hjälp med andningen och en massa slangar och apparater kopplades till honom.

b341a3c7-f9bf-4dff-bbec-872cb1f93b72

En tuff start för honom och för hela familjen. Hur är det att träffa sin bebis när bebisen inte mår bra? Att få igång amning med hjälp av pump och att presentera lillebror för syskonen på neonatalavdelningen istället för hemma. Det och mycket mer berättar Karin ärligt och öppet om idag. En stark berättelse som slutar lyckligt, Isak fick mediciner och blev frisk från sin lunginflammation. Idag är han en pigg och kry liten 5 månaders kille ❤️

Om ni missat avsnittet om våra andra förlossningar i säsong 1 så hittar ni det här. Happy lysning!

Följ mammaskaffepaus på Instagram, gilla och dela gärna våra avsnitt. Tagga oss i en bild i din story när du lyssnar så att vi får se när och var just du lyssnar. Har du öppet konto ser och delar vi din bild, annars kan du dela den med oss via DM. Imorgon onsdag kör vi #onsdagskaffelive kl 12.30 där vi tillsammans testar en ny kaffesort och pratar om veckans avsnitt. Vi brukar också hamna in på en del andra aktuella tankar och händelser. Missa inte det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.