Svar på frågor från frågestunden

Vilket editeringsprogram använder ni till att klippa podden? 🙂

Vi klipper podden i Audacity, Karin spelar också in sin del i Audacity och jag spelar in min del i Garageband. Vi har båda varsin Blue Yeti mikrofon. Nu när vi poddar på distans har vi varsin mikrofon. Hittills har det gått riktigt bra, men är alltid lite rädd att tekniken ska ställa till det för oss. Vilket program använder ni andra som redigerar poddar?

_MG_5371

Vad skulle du vilja lära dig?

Spela ett instrument och sjunga samtidigt, vilken dröm. Gitarr eller piano och så sång till det. Kanske sen när barnen är större. Saga drömmer om att spela piano så vi kanske kan lära oss tillsammans. Har spelat piano som yngre men slutade innan jag lörde mig läsa noter helt flytande.

Vilket plagg i din garderob är din favorit?

Jag älskar mina klänningar och tröjor från Odd Molly. Sen älskar jag också träningskläder och går ofta omkring i min 2XU byxor och en träningsblus.

Familjen Helenius by Rebecka Hagert Photography-463tex denna klänning och tröja hör till favoriterna. Foto: Rebecka Hägert Photography <3

Om du fick 3 önskningar, vad skulle det va?

PK svaret är såklart. 1. Fred på jorden 2. Botemedel mot alla sjukdomar 3. Trygga hem för alla människor.

Men om jag ska önska mer egoistiskt, aktuellt och kanske intressant? Så blir svaren. 1. Att podden ska uppskattas och att andra tycker det är lika roligt som vi. 2. Att barnen ska få vara friska och lyckliga denna vår även om den inte alls blev som vi hade tänkt. 3. Att jag och Anton alltid kommer ha roligt tillsammans och leva lyckliga tillsammans.

Vad gör dig lycklig?

Glada mätta barn och en varm mugg med kaffe. Min familj och mina vänner. Jag behöver inget extra så länge jag får umgås me de som jag tycker om.

Familjen Helenius by Rebecka Hagert Photography-405tex denna klänning och tröja hör till favoriterna. Foto: Rebecka Hägert Photography <3

Vad har varit den största omställning för er, att få det första, andra eller tredje barnet?

Kallduschen kom nog vid 3 barnet. Den tredje graviditet var klart jobbigast och mitt psyke orkade inte med. Att barnen var fler än vi vuxna var också en ny situation som tog några månader att klura ut.

EDC6E9E6-1EFF-41F3-A1E3-D75ECA2B4F40

Önskar ni fler barn eller känns familjen komplett?

Det går i vågor just nu. Ibland önskar jag verkligen en liten fyra för att följande dag njuta till 110% av den underbara trio som är vår. Vi pratar mer om detta i första avsnittet av podden MammasKaffepaus.

Förutom träning/rörelse, vad gillar du att göra på din ”egna tid”?

Umgås med vänner och få prata i lugn och ro. Sedan gillar jag också allt som har med bloggen, podden, instagram och bildredigering att göra. Drömmer om tiden jag inbillar mig att jag kommer ha ”sen” när också Vidde är lite större och mer självgående. Skrattar lite smått åt mina egna drömmar eftersom jag ju vet att det knappast kommer komma mer tid. Men helt klart är det bloggen och podden som får tid när jag har ”egen tid”.

_MG_5475

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.