Premiärdagen, avsnitt 1 säsong 2

Tjohej! Idag har vi släppt första avsnittet av säsong 2. Så roligt att vara igång igen, att banda, redigera och planera. Måste säga att podden är en stor bidragande orsak till att allt detta med isolering och vardagen just nu ändå känns rolig. Ett projekt som är mitt, inte för att jag är mamma utan för att jag är jag.

_MG_4343

Nåja men har ni inte lyssnat på första avsnittet så hittar ni det här nere, avsnittet hittas också på Spotify och i din podcastapp. Ni får väldigt gärna gilla, dela, kommentera och ge oss feedback. Redan idag har flera hört av sig, peppat och sagt att det är roligt att vi är tillbaka. Varje litet hjärta, varje tag, varje kommentar sprider en värme i kroppen på oss, att känna att vi når ut till er lyssnare är så roligt!

Kom ihåg att följa oss på instagram : @MammasKaffepaus imorogn kl 12.30 kör vi igen #onsdagskaffelive, vi pratar om dagens avsnitt och tankar vi har just nu. Kika gärna in om du vill ha sällskap på din kaffepaus.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.