Dagen jag nästan ansökte om studieplats

Nej detta är inget aprilskämt, detta är faktiskt dagen jag fyllde i en ansökan om studieplats. Allt var i fullt redan men sedan fegade jag ur, det var sista ansökningsdagen idag och jag kände väl ändå någonstans att jag ska fundera lite mer än 5 minuter på mina kommande studier.

Jag vill inte börja studera i höst ännu, jag vill hinna njuta hemma och låta Saga ha samma förskoleår som Adam fick. Jag vill vara hemma med Vidde ett år till och inte fundera på dagis eller inskolningen dit innan han är 3. Men dagens lilla infall fick mig ändå taggad. Jag har en början till en plan nu, vart och om det leder till något får vi se sen.

Det hade varit så typiskt mej att ansöka till en utbildning sådär bara och sedan gasa i 190 och inte tänka alls. Sedan hade verkligheten kommit ikapp och mycket möjligt hade jag väl blivit gravid igen för att det blir jag varje gång jag studerar. *ironi* det hade inte varit rätt ännu denna kommande höst men jag sätter reda nu siktet på hösten 2021. Då är det mycket möjligt att denna mama sätter sig i skolbänken igen.

Sen är JAG den där ”gamla” med 3 barn och hela köret. 30 åringen som varit med om förlossningar, köpt hus och gift sig. Tydligen är det 10 år sedan jag blev student nu, insåg jag idag när jag fyllde i ansökan. Ja ja det blir nog bra tror jag, om ett år kanske jag ansökt om studieplats eller så har jag fått en annan snille inte bromsat utan gasat åt ett helt annat håll.

Det är just det som gör mitt liv så spännande, mitt i allt får jag en dille på något och då kan inget stoppa mig. Det är också en del av den utredning av eventuella diagnoser jag ska börja på sen när coronan är förbi. Så nu visste ni det, hoppas er onsdag varit bra och att ni har det okej ❤️

En kommentar till “Dagen jag nästan ansökte om studieplats”

  1. Åh, vad spännande.. Vad skulle du vilja studera då? 🙂 Jag har märkt nu när jag är hemma att jag har tid att fundera på just såna saker, vad jag verkligen vill göra med mitt liv. Iofs. är studier långt nere på den listan just nu, men ska gå en virtuell kurs i influencermarketing via Novia nu under våren, om den blir av. Tänkte att det skadar aldrig att läsa sånt man är intresserad av så där annars.. En kan ju lära sig något nytt. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.