Support your local business!

Inlägget innehåller reklam för Kelovee.fi

Jag vill bara tipsa och puffa lite för en tävling som pågår på MammasKaffepaus instagram just nu. Vi har nämligen genom vårt första samarbete med Kelovee.fi plockat ihop lite grejer som muntrar upp och kanske underlättar vardagen vi lever i just nu.

_MG_5286

I paketet finns en MammasKaffepaus termosmugg, en handhanduk med texten ”håll huvudet kallt, kaffet varmt och händerna rena” på och en Marseilletvål, ett paket kaffe och en platta choklad.

Inget dåligt paket om ni frågar mig.

Jag vill också passa på och tipsa att du med koden: mammaskaffepaus får 15% rabatt på köp över 30€ i såväl butiken i Pargas som på webshoppen. Koden är giltig till den 5.4.2020 och gäller inte på rea-produkter.

Det känns fint att kunna samarbeta med ett lokalt företag i tider som dessa, att lyfta och försöka stötta deras verksamhet. Kelovee har verkligen en salig blandning av saker. Där finns både stora och små köksredskap, inredning, kärl, broderade handdukar, arbetskläder o.s.v. Något för alla helt klart! Kika in deras utbud på http://www.kelovee.fi. Kanske just du hittar något du behöver. Ett tips är ju att morsdag närmar sig, kanske en broderad handduk till mamma kunde vara årets gåva? Lokala och mindre inhemska företag har det kämpigt just nu, försök i mån av möjlighet stötta dem när du handlar.

Keloveesamarbete

En kommentar till “Support your local business!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.