Dags för en frågestund

Nej alltså jag orkar inte skriva om något just nu, det enda som snurrar i mitt huvud handlar om tankar kring, ja nå gissa 5 gånger. Det känns som att jag inte har något nytt att komma med just nu. Jag tänkte att vi kunde utnyttja denna helg till att ställa frågor till MIG. *hybris* Frågestunder ger mig ibland lite ångest, liksom lägger ut en frågestund och NOLL frågor ramlar in.

Denna gång räddar ni mig från det va?

podcastensdag-8

Nu har du chansen att fråga mig något, högt och lågt. Jag ska försöka svara på så mycket jag kan och hoppas få tankarna på annat en stund. Det behöver inte vara något invecklat alls.

Och blir ni riktigt ivriga på att ställa frågor så får ni mer en gärna ställa någon fråga till MammasKaffepaus instagram också, vi kommer köra onsdagskaffelive där igen och tänkte att vi kunde svara på frågor också om ni har några.

fredagsfrågan

5 reaktioner till “Dags för en frågestund”

 1. Hur ser ditt drömjobb ut?
  Önskar ni fler barn eller känns familjen komplett?
  Förutom träning/rörelse, vad gillar du att göra på din ”egna tid”?

 2. Om du hade ändrat karriär idag, vad skulle vara ditt drömjobb? Vilket editeringsprogram använder ni till att klippa podden? 🙂

 3. Vad skulle du vilja lära dig?
  Vilket plagg i din garderob är din favorit?
  Om du fick 3 önskningar, vad skulle det va?

 4. Vad har varit den största omställning för er, att få det första, andra eller tredje barnet?
  I den PT-utbildning du gått, ingick det info om träning efter graviditet. Tycker du att PTn har tillräckligt info om kroppen efter graviditet?
  Vad gör dig lycklig?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.