ÅU var på besök idag

Första dagen vi är hemma tillsammans, isolerade om man så vill, och vi hade en reporter på besök på förmiddagen. Jag kan gladeligen berätta att vi håller barnen hemma också i tidningen, kanske det får någon annan förälder att tänka om och hålla sina barn hemma.  Nu vet vi ju ännu inte vilka direktiv som kommer komma om en stund, kanske stänger skolorna ner nu ändå? Då kan jag ju verkligen tacka magkänslan och inse att vi besparade oss en dag av eventuella smittor. Vi får vänta och se helt enkelt.

upåbesök

Bilderna är lånade från ÅUs hemsida och fotade av reporter Johan Backas.

Själva artikeln är bakom betalvägg och du kan läsa den HÄR, mycket är samma som det jag skrev om redan igår. Barnen tyckte ju att det var lite spännande att deras kompisars pappa kom hit och hälsade på. Adam berättade också om hur tråkig dag det varit för att han inte fått spela PS4. Haha ja det är väl så det går när man intervjuar en 7 åring. Hade kanske tänkt att han skulle säga att han saknar kompisar eller hobbyn men nej.

upåbesök (kopia)

Bilden lånad från ÅUs facebooksida, fotot taget av reporter Johan Backas

”Sjuåriga Adam Helenius i Pargas har astma och hör därför till riskgruppen för coronaviruset, det gör att han stannar hemma från skolan. Den första dagen hemma började dåligt tycker han, då han inte fick spela playstation”

En kommentar till “ÅU var på besök idag”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.