Snabba tankar från ett frukostbord

– God morgon onsdag. Idag vaknade barnen tidigt. Jag är ingen morgonmänniska klockan 6.45 när väckningen ringer heller, men 5.45 är jag definitivt inte sugen på att stiga upp. Just idag kan jag sakna tiden då Vidde ännu ammade mycket och endast behövde en liten slurk mjölk för att sova någon timme till.

– Idag har vi poddplaneringsmöte med Karin. Lunchmöte som vi kallar det, nästan som att vi jobbar. Vi hoppas att vi ska lyckas få alla 3 småttisar att sova samtidigt efter att de ätit lunch, vi får väl se hur det ska gå.

– På tal om att somna så somnade alla 3 kids själva i sina egna rum igår också. Jag fattar noll, hur gick det så enkelt? Ja ja det lär ju inte hålla i sig för alltid, så jag njuter så länge det varar.

– Tack för alla fina kommentarer jag fick på inlägget om fammos födelsedag. Det var skönt att få skriva av sig och sätta ord på känslorna. Blir alltid så glad när någon säger att jag skriver bra, som dyslektiker får man ju oftast höra att man stavat något fel (igen).

– dags att dricka upp det sista ur muggen och inleda projekt utekläder på alla barnen. Eftersom vi vaknat så tidigt är de redan mitt uppe i någon lek. Vaknar man tidigt hinner mamma både dricka kaffe och blogga innan kl 08.00. Inget ont som inte för något gott med sig!

Ha en fin start på onsdagen!

4 reaktioner till “Snabba tankar från ett frukostbord”

  1. Härligt med ett riktigt vardagsfamiljeinlägg! Säkert har nån sagt det redan, men din blogg påminner mycket om Kakkakaffes då hon hade småbarn, och jag tycker så om den stilen, med vardagssysslor, utevistelse, pusslande med tider, skitiga barn (säger inte att du har skitiga barn, men bilder där man ser att barnen lever och leker och klottar). Orkar inte riktigt med typ inredningsbloggar med bara nätta bilder i perfekt ljussättning. Hellre mobilbilder för mig!
    Och hurra för nya poddavsnitt! Jag lyssnade faktiskt på fallskärmsavsnittet påväg till jobbet, och skrattade ihjäl mig till parkeringshushistorien! Jaja, nu ska jag väl jobba vidare, ha en bra onsdag!

    1. Oj tack för denna fina kommentar <3 Blev verkligen så glad, Kakkakaffebloggen är ju goals big time för mig :) Känner också själv att jag hellre vill dela med mig av vardagen så som den ÄR och inte så som jag VILL att den ska vara. Kul att du lyssnat på gamla avsnitt, snart kommer nya ;) kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.