När barnen är duktigare än mamman

För tredje kvällen i rad somnar alla 3 barn i egna sängar i sina egna rum. Att dom somnar bra själva är ju bra och att dom alla sover i egna sängar i egna rum är väl både lyxigt och skönt men det är också lite problematiskt. Jag hade liksom inte räknat med att både Adam och Saga skulle börja med detta nu, förra veckan ville Saga nämligen sova med mig när Anton var borta och det var minsann inte mig emot. Jag gillar inte att sova helt ensam. Jag är inte rädd eller otrygg på det sättet, men jag sover inte bra ensam. Jag har svårt att somna när jag är ensam i sängen och jag vaknar av minsta lilla ljud. Så störande att inte få sova ordentligt de nätter som alla barnen sover bra.

_MG_4000 2

Just nu är alltså alla mina 3 barn duktigare än mig på att somna och sova om nätterna. Nästan lite komiskt, som vuxen borde man väl inte ha någon skillnad om man är ensam eller inte? Alltså jag är ju den vuxna, jag är ju den som ska vara den trygga. Hade jag inte haft barnen hade jag nog låtit mig bli mer hispig. Nåja imorgon kommer Anton hem igen vilket betyder bättre sömn för mig och kaffe direkt när jag öppnar ögonen på morgonen. En natt till och sen behöver jag inte sova ensam på några nätter igen, en natt till och sen får jag sova gott i alla fall tills måndag.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.