Lugnande besked, känslostorm och en ny vecka igen

Idag ringde läkaren om provsvaren från Vidars blodprov. Jag har inte tänkt så mycket på det de senaste dagarna, bestämde mig för att verkligen försöka att inte stressa innan jag vet VAD jag ska stressa över i så fall. Alla värden var bra, vilket är skönt. Nu följer vi med tillväxten och hoppas den ska börja stiga lite snabbare igen. Gör den inte det får vi remiss till barnpoli. Men just nu är det inte aktuellt och just nu är allt bra med Vidar.

img_4811

Vi har varit i parken idag på förmiddagen. Vädret var inte det bästa men sällskapet däremot gjorde att två timmar ändå fick i ett huj. Vidar och Molly har börjat hitta varandra nu och leker bredvid-lekar nu. Så gosigt när de två blivande tvååringarna tultar omkring i sina halare i parken.

Middagen lagade jag redan igår så att det skulle finnas något enkelt och snabbt att värma. 3 av 3 barn åt spagetti och köttfärssås med god aptit. Mätta och glada åkte vi iväg och vi tog oss igenom kvällens hobbyn och vänta på varandra-tider utan större katastrofer.

Just ikväll har också alla 3/3 barn somnat själva i egna rum redan innan klockan 21. Jag satt och funderade vad jag ska hitta på nu då, när de små liven nattar sig själva och min närvaro inte behövs. Alltså jag vet att dom knappast kommer natta sig själva alla kvällar från och med nu. Men ändå, en liten liten sorg gör sig påmind. Bebistiden börjar vara över nu, och det är både skönt och ledsamt på samma gång. Ikväll kan jag inte helt ta in alla de känslorna som väcks, en blandning av bebisfeberdeluxe och party. Ja ni märker det är minsann blandat.

Hela familjens lilla bebis, vart har tiden försvunnit? Tror en del av min separationsångest nu också kommer från att amningen nog sjunger på sista versen. Vi får se hur länge till han vill, en vecka eller någon månad. Vi får helt enkelt se.

Dag 1 av 4 fixad, Anton åkte iväg imorse och nu kommer han hem igen på torsdagkväll. Jag kan konstatera att det är ungefär 100 gånger lättare att fixa detta ensam när jag inte är sjuk också. Nu ska jag ladda kaffekokaren så det bara är att knäppa på den imorgon när vi vaknar. De små sakerna som ger en liten liten guldkant i vardagen.

2 reaktioner till “Lugnande besked, känslostorm och en ny vecka igen”

    1. Ja visst är lugnande besked skönt 😍 tror man märker först efter hur mycket man tänkt på det. Men skönt att allt verkar vara bra och han bara är lite kort ☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.