Nypremiär och en första poddinspelning

5CA4D3BC-C804-4B45-8C67-365431504C5B

7 april kör vi igång igen, säsong 2 av podden Mammas Kaffepaus endast en månad kvar dit nu och vi är SÅ taggade. Idag har vi spelat in det första avsnittet, det var nästan lite pirrigt. Lite ringrostiga var vi med allt gällande tekniken, men efter lite googlande fungerade allt som det skulle igen. Oj så roligt det är att banda in podd, att få sitta och klippa med ljudet och bygga ett avsnitt, att något som från början bara är en massa prat ändå kan bli ett helt fungerande avsnitt. Jag tycker att det är så roligt, och att vi två får ha ett gemensamt projekt igen är också super. Nu har vi en orsak att ses ensamma, att hinna pusta ut med en varm kopp kaffe och sedan babbla loss framför mikrofonen.

Ja men ni hör ju, jag är verkligen SÅ taggad.

_MG_4338

2 reaktioner till “Nypremiär och en första poddinspelning”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.