Plötsligt händer det!

Oj vet ni vad, idag har något magiskt hänt! Inte bara en sak utan flera, låt oss börja från början. Våra tre barn har idag ätit gröt till kvällsmål, alla 3 samma gröt. DET HAR ALDRIG HÄNT FÖRR. Vidar har vägrat att äta mannagrynsgröt tidigare och Adam totalvägrar havregrynsgröt men ikväll käkade alla 3 mannagrynsgröt med god aptit.

_MG_4263

Som mamma till tre mer eller mindre kräsna barn JUBLADE jag inombords när kvällsmålet sjönk gör alla 3. Tänk om det verkligen skulle bli så att alla 3 kan äta mannagrynsgröt. Vilket lyx att kunna koka endast en sort på morgonen eller kvällen.

_MG_4261

Alla barnen somnade också innan klockan 21 idag, likaså på måndagen. WOW jag är kung på att natta barn *ironi*. Men jag njuter ändå av att få lite egentid på kvällen innan det är sovdags för mig också.

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.