En liten paus och många skratt

Idag har jag varit och tittat på Revyn Erstans Pärla, tillsammans med Johanna. Samma Johanna som jag åkte till Stockholm med i höstas. Igår på kvällen frågade jag om hon ville joina och till min stora glädje kunde hon det. Vi är som bäst när vi är spontana, har jag sagt att spontana människor har en viss plats i mitt hjärta. Så mycket roligare också att gå på revy tillsammans med någon och Anton är ju, som ni alla säkert redan vet, inte hemma. Fick biljetter med tillhörande barnvakt till födelsedagsgåva, hade verkligen varit synd att missa det. Revy är en av mina favoriter, älskar när de för narr av lokala grejer, personer och händelser. Varje gång jag går på en revy tänker jag, någon gång igen ska jag  också stå på den scenen. Nåja men nu ska vi inte dyka djupare i mina teaterdrömmar ikväll.

IMG_4639

Det var en liten behövlig paus för mig ikväll, lyx att få föra barnen till sina hobbyn och Vidde till Antons föräldrar och få hämta hem alla 3 mätta och redo för sängen. Faffa hade stekt plättar, alla barn hade ätit massor och behövde bara borsta tänderna innan de kröp ner i sängen, lyssnade på saga och somnade sedan på 3 röda. Vidde var en annan historia, han var nöjd och glad men pratade och pratade och pratade. Ikväll hade han inga planer på att somna snabbt. Man orkar dock natta 1,5 åringar med bra tålamod efter en kväll av egentid, att jag då dessutom fick sitta och skratta tillsammans med en vän laddade mammaorken lite extra. Bullen från Roberts bröd gjorde ju inte kvällen sämre heller och hade man fått cola zero istället för pepsi max hade det varit en 10+ kväll. Nej jag skojar såklart, kvällen var riktigt prima. Fast nä håller kvar vid av cola zero hade vart bättre.

Dag 2 som ensam fixad nu och hittills rullar det på bättre än väntat. Vi är ett rätt bra team jag och barnen, så länge jag kommer ihåg att sänka kraven på mig själv. Nu är jag trött och det är dags att stänga datorn. Njuter av att få sova på natten, att inte hålla på att hosta lungorna ur mig varje natt är verkligen skönt. Att vakna och vara ens lite pigg. Hoppas ni också har haft en bra tisdag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.