Lindra rethostan på natten

LINDRA RETHOSTAN PÅ NATTEN .. googlade jag i desperation en natt när jag hostade och hostade och hostade. Hade försökt sova redan i 4 timmar och det bara inte gick. Då kom jag över några tips och det som fungerade bäst för mig var, lite udda kanske, skivad rå lök i ett fat med hett vatten på. Har också läst att vitlök skall vara bra för att lindra förkylningar så tänkte att det knappast skadar att kasta med några klyftor av det heller. Tryckte sönder vitlöken med kniven och kastade in 3 eller 4 mosadeklyftor. Tog fram ett fat och lade löken i det. Hällde kokande vatten över detta och sen var det klart. Satte fatet bredvid mitt huvud och efter en stund bara rann snoret. Jag fick börja projekt tömma huvudet på snor och en stund senare sov jag. Jag kunde sova resten av natten utan problem. HALLELUJA!

lindra rethostan på natten

Gjorde samma procedur igår kväll och också denna natt löste det upp snoret och lugnade min rethosta. Sov så gott som hela natten igen. SÅ SKÖNT! Att ligga och hosta nätterna igenom är inge roligt alls, jag blir snabbt en otrevlig människa om jag inte får sova på nätterna. Kommer absolut göra detta nästa gång barnen har hosta också, lägga detta vid sängen eller under sängen. Kom dock ihåg att vara försiktigt eftersom vattnet i alla fall i början är hett. Lyckades kanske spilla ut lite av lökvattnet i soffan inatt också, just då svårt jag nog lite i det där jävla lökvattnet. Men ändå helt klart värt det, dessutom blir ju tygen till soffan tvättade nu i och med att vi MÅSTE byka dem.

Man märker inte själv att det luktar lök i rummet men de andra i familjen meddelade att det STINKER i vardagsrummet. Men vad gör väl lite löklukt om man får sova på natten? För mig är det i alla fall värt det alla dagar i veckan bara jag hittat någon som kan lindra rethostan på natten.

3 reaktioner till “Lindra rethostan på natten”

  1. Jo det är en naturlig billig medicin, som verkligen fungerar, men ja’a, allt stinker också, flera dagar efteråt, men hellre det än rethosta och nattvak 👍😊

  2. Jag prövade det åt E nu när han var förkyld senast. Sambon vaknade på morgonen och funderade varför det doftar grill i hela huset. Så jo, det stinker, men verkar fungera ganska bra ändå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.