Den försvunna vändagsvloggen hittade tillbaka!

Jag som var så ledsen förra veckan över att allt filmat material från vändagen inte fanns kvarHÄR hittar ni det inlägget, det blev strul med dator och minneskort och mitt i allt var många av klippen bara svarta. Det harmade såklart.

Några dagar senare när jag var inne i mitt editeringsprogram så var mitt i allt en del av filmerna där igen. Så jag har nu klippt ihop en film på de klippen. Det var mest filmer från kvällen, fikat och dekoreringen som försvann. Men det blev i alla fall en film, hoppas ni gillar den!

Glöm inte att prenumerera på min kanal och ge videon tummen upp om ni gillar den. Det gör mig glad och peppad på att filma nya filmer. I veckan har jag vloggat en dag, men nu hittar inte datorn innehållet på minneskortet. Ja nu märker, det här med teknik vill inte helt fungera som jag vill.

vändagsvlogg

2 reaktioner till “Den försvunna vändagsvloggen hittade tillbaka!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.