Den bästa parterapin för oss

Att åka bil tillsammans måste ju ändå vara sen bästa formen av parterapi. I alla fall fungerar det perfekt för mig och Anton. I bilen kan vi prata om allt, vi har tid att prata och tid att diskutera klart. Idag har Anton och jag varit på teater till Helsingfors. Förutom att det var en rolig pjäs och god mat så fick vi också flera timmars bilåkning. Vi hann prata om så mycket, planera och argumentera.

I telefonen finns inte en endaste en bild från idag och det är inte för att dagen inte varit lyckad. Tvärtom, vi har umgåtts och inte ens sett på telefonen. Eller okej jag har ju kollat att barnens fammo och faffa inte behövt få tag på oss, är ju inte så jävla avslappnad ändå. På ett sätt är det ju trist att det inte finns någon bild, men sen igen är en suddig bild på min räkpasta inte lika värdefull som den tiden vi spenderat tillsammans idag.

Det var verkligen behövligt att få en tumisdag med Anton. Vi är så otroligt dåliga på att styra upp något för bara oss två. Men det är väl också därför vi uppskattar det, för att inte är vardag för oss.

De två äldre barnen blev kvar hos sin fammo och faffa över natten, Vidar fick följa med oss hem. Imorgon ska vi ställa i ordning för försenat födelsedagsfika och förbereda oss för vardag igen. Hoppas ni haft en skön lördag i stormen. Nu är mello snart slut och denna mama ska börja krypa under täcket.

En gammal kärleksbild på oss från 2016, vi var lite piggare och litebrunare då. Men vi är ännu lyckligare idag ❤️

2 reaktioner till “Den bästa parterapin för oss”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.