Sommarmuggen 2020 Vilopaus

Just nu förknippar många mig och min blogg med muminmuggar, vilket ju är lite roligt. Jag kommer inte bli ”crazycatlady” utan mer ”crazymuminmugglady” när jag blir gammal. Inte allt för långt ifrån sanningen ändå att förknippa bloggen och mig med muggarna. Dom är ju ändå med i min vardag, alla dagar. Det blev ett himla ståhej kring inlägget om snorkfrökenmuggen. Det var många åsikter och kloka tankar, intressant att diskutera och ta del av hur ni tänkte och tolkade motivet. Jag vill tacka alla som deltagit och deltar i diskussionerna, tänk ändå att en muminmugg väcker så mycket tankar och känslor i oss. Vill inte se mig som lättkränkt, även om några tyckte att det var onödigt att fastna på varje detalj, för mig träffade min tolkning av motivet på ett känsligt ställe.

Men nu tänkte jag istället visa årets sommarmugg för er, en mugg som inte gör mig ledsen alls. En härligt vårsommar inspirerad historia, gillar att den är så grön. För säkerhetsskull lägger jag med båda sidorna av muggen, för att liksom inte bli överraskad den 8.4 när muggen släps.

Vad tycker ni? Kommer muggen att landa i sin samling
eller får den bli kvar i butiken?

sommarmuggen2020bildlänk

 

6 reaktioner till “Sommarmuggen 2020 Vilopaus”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.