När inget går rätt, GÅ UT

_MG_3848

Idag har ingen feber i detta hus *HURRA!* Hoppas verkligen att ingen annan ska få feber nu och att vi kanske ska hinna njuta av lite sportlov mot slutet av veckan. Efter några dagar inne var Saga väldigt rastlös idag. Hon hängde upp och ner i ringarna och trapetsen och sprang omkring tills hon måste stanna och hosta en stund. När barnen är sådär understimulerade blir jag ofta lättretlig. Jag kände att jag var påväg att tappa mitt humör helt och då konstaterade jag ” nu får ni klä på er och så går vi ut ”.

IMG_3874

Vi var inte ute sådär jättelänge, traskade en sväng till vår strand för att kolla hur högt vattnet är idag. Djupa vattenpölar och två barn kan vara sluta på ett sätt, och mycket riktigt tog det inte länge innan Saga hade vatten i ena stöveln och vi fick traska hem igen.

_MG_3863

Väl hemma käkade vi lunch och fisksoppan sjönk utan problem efter en stund ute i blåsten. Laddade med lite frisk luft känns dagen redan lite bättre, nu ska vi väl orka mysa på här inne igen. Jag säger bara ” tack gode gud för Netflix ”. Det tänkte jag inatt också när Saga inte sov just något alls. Stackaren fick falsk-krupp i några omgångar och vi fick gå ut och andas kall luft emellanåt för att lugna hostattackerna. Vi lallar vidare, jag sveper många koppar kaffe och försöker att inte tänka på att som vi ” hade kunnat göra ”.

2 reaktioner till “När inget går rätt, GÅ UT”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.