4 positiva saker denna sportlovsmåndag

Sjukstugan forsätter här hemma, Saga kraxar på som aldrig förr och har bara legat på soffan idag. Det skulle vara rätt enkelt att deppa ihop över en första ganska så kass sportlovsdag. Men att deppa och vara sur leder sällan till något bra, så istället ska jag fokusera på 4 positiva saker med idag. Här kommer de!

repostad av mia skäringer

1.Blev repostad av självaste MIA SKÄRINGER idag. Ja jag vet att jag redan lade upp det i min story och att jag berättat det till många jag känner men alltså WOW. Så magiskt att vara en liten liten del av hennes stora flöde. Hon delade alltså en video som jag filmade och lade upp från the Final Fuck showen förra året. Mia Skäringer är min stora idol och förebild i livet, det är klart att det är stort att bli repostad. Lyfter vilket sketen måndag som helst.

repostad av mia skäringer

2. På måndagar kommer alltid ett nytt avsnitt av podden föräldrasnack med Carro och Rebecka. En podd som handlar om just föräldraskap, en personlig podd som jag gärna lyssnar på. Både Carro och Rebecka delar med sig av sina egna liv, berättar om hur de tänker och tycker, men är samtidigt öppna för att andra människor tänker på annat sätt. Så roligt att få följa med dem i deras tredje graviditeter, Carro fick sin lilla bebis för någon dag sedan *grattis* och Rebeckas bebis är väl beräknad mot våren/sommaren om jag inte minns fel. I dagens avsnitt pratar de om att få flera barn, hur man kommer fram till hur många barn man önskar och vad man ska göra om ens partner inte är inne på samma linje. Riktigt intressant, och jag kan ju skvallra att dom har med mina åsikter i form av meddelande från lyssnare också *nöjd*. Om ni inte lyssnat på podden tycker jag ni ska göra det! En yle-podd som du kan lyssnar på HÄR men du hittar den också där du annars lyssnar på poddar.

repostad av mia skäringer

3. Kanelbulle till eftermiddagskaffet. Anton har ju tyvärr inte sportlov med oss andra, så han jobbar som vanligt denna vecka. För att muntra upp mig, som suttit inne med mer eller mindre gnälliga barn hela dagen, kom han hem med en nybakt kanelbulle. Man kan väl inte annat än bli glad när man får en riktgt god kanelbulle till eftermiddagskaffet.

repostad av mia skäringer

4.Jag har fixat en del med min YouTube kanal och hittat motivationen för den igen. Så roligt,har försökt filma lite material till en vlogg idag. Vändagsvloggen blev ju inte av så det får bli en sportlovsvlogg istället. Håller också på och klipper ihop en video med material från vår resa. Hoppas ni är lika ivriga på ett se mina nya videos som jag är på att publicera dem. För att inte missa när videorna publiceras på min kanal lönar det sig att prenumerera på den, HÄR kommer du till min YouTube kanal.

 

Har ni något positivt att dela med er av idag? Kommentarer här på bloggen piggar alltid upp. Någon annan som också sitter inne med sjuka barn? Det kallas ju inte vabruari utan orsak.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.