Sportlov eller sjuklov?

Sportlovet är här och samtidigt kom tydligen febern. Saga är totalt däckad i närmare 39 graders feber och planen om ett aktivt sportlov känns väldigt avlägset. Hoppas vi andra klarar oss men det är nog mer regel än undantag att alla barnen blir sjuka när väl en är.

Funderade redan på förmiddagen varför hon var på så otroligt dåligt humör, bara gnällde och ville inte göra något alls. När andra föräldrar frågade henne något på fotbollsträningen ( Adams alltså) så ville hon inte svara och det är inte likt henne. Väl hemma igen såg jag de glansiga ögonen och konstaterade till Anton, efter att jag känt på hennes panna, att jag gissar på 38,6. Febertermometern visade 38,5 så det var ganska bra gissat ändå.

Som tur har vi inga planer för veckan, så vi behöver inte avboka något. Vi får helt enkelt chilla här hemma, kanske vi hinner ta tag i projekt rensa barnens rum. Eller så däckar vi alla i feber och kollar netflix hela veckan. Oberoende är det skönt med en ledig vecka, även om jag såklart önskar att alla ska vara friska och krya snabbt igen.

IMG_4412

bild från igår när hon var pigg och så stolt över sina nya träningsblus från gymnastiken. Att få ha en likadan blus som de andra gymnasterna var stort och blusen var på ända tills hon gick och sova. 

Hoppas ni får vara friska och har ett fint sportlov, om ni har sportlov! Annars får ni ha en fin vecka!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.