Vloggen som ni aldrig får se

valoggensomaldrigblev av

Igår firade vi vändag och istället för att fota bilder från dagen tänkte jag vara lite vild och galen och vlogga. Kom ihåg kameran, filmade längs med hela dagen och hade riktigt roligt med barnen. Tänkte flera gånger att detta blir nog en kiva vlogg, bara jag hinner klippa ihop den. Idag när jag satte mig framför datorn var jag väldigt ivrig på att börja redigera, satte i minneskortet från ena kameran och importerade filmerna. När dom var importerade i programmet skulle jag kolla igenom materialet och DÅ kommer bara ljudet på alla filmer. Ingen aning om något gick fel i importeringen eller om något varit fel på kameran? Men hur jag än försöker får jag inte fram någon bild. Det hjälper föga att det andra materialet från den andra kameran importerades rätt och fungerar felfritt. Har filmat så blandat så det går inte att göra något vettigt av det materialet som jag nu har.

Så tyvärr istället för en glad liten vändagsvlogg får ni nu bara en hälsning från en sur bloggare. En kväll med videoredigering byttes till en sur kväll med många MÅNGA tänkta svordomar. Addera lite härlig PMS på det och kvällen är komplett.

Nåja det är såklart inte hela världen men det harmar ju. Hade sett framemot att dela med mig av en vlogg. Vad säger nu förresten, finns intresse för vloggar? Vill ni hänga med på våra dagar i videoformat? Lämna gärna en liten kommentar och berätta om ni vill att jag ska testa att vlogga lite. Snälla kommentera och lämna mig inte ensam här med min fråga, det känns alltid lite skrämmande att fråga sina läsare något eftersom det känns lite pinsamt om ingen svarar. Lite samma som frågestunder på bloggen som aldrig får någon fråga.

Hoppas ni hade en fin vändag igår i alla fall, det hade vi även om filmmaterialet förstördes.

9 reaktioner till “Vloggen som ni aldrig får se”

  1. Jag läser gärna din blogg! Ärligt talat hoppar jag över vloggar eftersom jag föredrar att läsa. Tycker om din blogg eftersom den är vardaglig och ärlig.
    Hälsningar från en annan 3-barns mamma.

    1. Tack för de fina orden 😍 och jag förstår dej med vloggarna. Det tog länge innan jag förstod det intressanta med dem också 😅 nu är jag dock fast 😜

    2. Jag föredrar också att läsa. Så irriterande med ljud på telefonen för då är det alltid någo små fötter som kommer tassande för att se va mamma gör och jag orkar aldrig ta till hörlurarna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.