Efter en helg med massa kalas och fotboll.

Helgen borde vara tid att samla energi för kommande vecka, det borde finnas tid att fixa allt det där extra som vi inte hinner med under veckan. Denna helg blev inte riktigt så, denna helg var nämligen överfull av program. Endast roliga saker, men det kaos som fanns här på fredag har fördubblats under helgen. Det som jag inte hann städa undan på fredagen syns inte nu för att det ligger under nya kaoshögar som bildats när vi rusat in för att byta om och rusa vidare. Det får väl bli kommande veckas program att reda upp det istället. Vi har inte så mycket extra program inplanerat nu kommande vecka så det ska säkert gå bra.

Denna helg har vi haft 3 kalas, Saga dessutom ett kompiskalas, två fotbollsturneringar för Adam och gymnastikträning för Saga. Det har otroligt nog inte krockat med varandra men nästan krävt minutschema för att fungera. Jag lovade dessutom baka en plåt mockarutor till ena fotbollsturneringen och koka några pannor kaffe. Så ikväll är jag trött, men också tacksam.

Det är så härligt att följa med barnen på deras hobbyn, hur fint är det inte att vara bjuden på kalas och roligt att få se folk som vi inte annars träffar så ofta. Helgen avslutades på vår guddotters 6-årskalas. Barnen lekte och hade roligt och vi föräldrar konstaterade att tiden rusar. Hur kan våra tjejer fylla 6 år redan? Imorgon ska dom anmälas till förskolan, dom där två som ju just var 3 år och bråkade om vem som skulle ha Elsaklänningen först.

Nu laddar vi för sista veckan innan sportlovet. Hur skönt är det inte att det om en vecka är lov igen, vi som ju just var lediga. Det är därför semester under v 5 är så genialiskt. Mitt emellan jullov och sportlov. Så vi kör på och så hoppas vi verkligen på lite snö inför sportlovet. Vi har inte testat våra skidor en endaste gång ännu denna ”vinter”.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.