Hemma i vardagen igen

Hej hoj så var den semestern förbi. Vi har landat hemma igen och googlat efter nya äventyr redan. Är alltid som mest sugen på en ny resa när jag just kommit hem från en, vi lär väl landa i vardagen här och acceptera det faktum att det nog lär dröja ett år tills nästa resa. Då är Vidde redan 2,5 år och har en egen sittplats på flyget, lyx och dyrt på samma gång.

Vardagen har startat lite trögt. Hemresan var tung och allas dygnsrytm är ännu lite åt skogen. Man tänker ju inte att 3 timmar ska ha så stor inverkan som det helt tydligt haft på iaf barnen. Jaja buhuu så synd det är om oss som varit på semester. Nog kommer vi in i vardagen igen snart och om 1,5 vecka är det ju sportlov.

Att resa består av tre delar för mig. Planering och förväntan innan själva resan, att njuta till max och skapa minnen under själva resan och att sedan minnas allt det roliga och underbara efteråt. Alla delar har sin charm och det är roligt att tillsammans med barnen gå igenom dem alla, ju äldre de blir desto mer har de ut av alla delar. Nu pratar de massor om allt det roliga vi gjorde men också innan resan var de med och längtade och hade sina egna förtätningar. Vilket privilegium det är att kunna resa med familjen och skapa dessa guldkanter i tillvaron.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.