Onödigt vågat i vågorna

Nej jag vet man ska inte simma när er är rödflagg på stranden. Det vet vi, vi har lekt i vågorna men hela tiden hållit oss nära stranden. Det är klart det inte är riskfritt det heller men vi har gjort den bedömningen att vi hanterar det.

Idag gick vi till stranden igen och vågorna var stora som vanligt. Stranden här på hotellet är magiskt fint och det är bara sand och inga stenar så det går bra att leka i vågorna. Adam och Saga lekte och hoppade omkring och hade riktigt roligt. Både jag och Julia blev också som barn igen och drogs med i vågleken idag igen.

Vi jagade vågor och försökte åka med dem en bit. Det var roligt, även om en del vågor kanske var starkare än vi räknade med. Har sköljt ur mina bihålor med saltvatten för ett tag framåt om vi säger som så. Efter ett tag ville Adam också testa att åka med en våg och jag tog honom i famnen. Vi försökte fånga en men missade med timingen och då kom monstervågen istället. En stor och stark våg som kastade omkull oss båda två. Jag höll krampaktigt fast i Adam och försökte få fötterna i botten igen. Det hela varade inte många sekunder och vi kom undan med blotta förskräckelsen. Men FY så skrämd jag blev. Adam också, tur än han ändå van med vatten och dyker bra. Vi pustade ut på stranden en stund och sedan var han tillbaka i skvalpet igen. Han hade nog farit omkull av vågor tidigare men inte en såhär stor. Jag är glad att jag ändå höll i honom och att vi rätt snabbt och utan att stöta oss var uppe på stranden igen.

Lek i vågorna är väldigt roligt men jag tror att vi alla lärde oss att vara lite mer försiktiga, i alla fall när barnen är med.

Roligt hade vi ändå på stranden och efter flera timmar i vågorna är jag totalt slut o kroppen. Inget litet träningspass att leka vågorna. En sista dag kvar imorgon ännu och jag gissar att vi nog kommer busa i vågorna imorgon också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.