Ready for paradise?

Det frågade receptionisten av Adam när vi checkade in på hotellet. Och JA vi är redo!

Oj oj oj vad trötta vi var igår när vi kröp ner under täcket ( eller lakanen egentligen ) och somnade.

Väckarklockan ringde 2.30 på morgonen och efter det har vi varit igång till kl 23.00 på kvällen. Barnen sov en stund i bilen då vi körde till Helsingfors, Vidar sov som tur i två omgångar på flyget så han fick ju lite fler sovtimmar men vi andra kämpade på bra. 8h på flyg gick riktigt bra, det enda som vållade lite oro var ett par andra resenärer som inte helt respekterade att det var ett nötfritt flyg. Människan är en egoistisk varelse och detta var ett tydligt exempel på det. I ett flyg med 50? Rader är det ju också nästan skrattretande att de med egenmat med, som då var en sallad med något som jag nästan vågar lova att var nötter i, sitter på raden framför Adam. Nåja slutet gott allting gott och jag vågade stå upp och ifrågasätta. Om inte annat så lärde de sig att nötallergi (speciellt på flygplan) kan vara väldigt allvarligt.

Sen landade vi och det regnade, alltså det regnar aldrig här men till vår ära passade det på. Det var varmt och fuktigt och massa sand. Hotellet var nära flygfältet så resan k buss var ovanligt kort. Vi fick vårt rum, bytte om och tänkte att dagen får avslutas vid poolen. Men den hade hunnit stänga redan så vi gick några meter till och kom till havet istället. Röd flagga och mäktiga vågor gjorde att vi inte kunde simma, men barnen lekte i vattnet som kom upp på stranden och efter en stund var dom genomvåta ändå. Oj så de njöt och oj så underbart det är med värme, kvällssol och ljudet av vågor.

En nabb middag på det och sen somnade vi. En bra första dag, mycket resa men det var najs att också hinna se hotellet och hotellområde är första dagen. Vi brukar alltid komma fram först på kvällen. Barnen har alla sovit gott inatt så vi känner oss relativt pigga och väldigt redo för en ny dag i paradiset.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.