Vill ni veta en hemlis?

Jag tänker njuta av vår resa till 110%. Nu tänker säkert många att det var den löjligaste hemlisen på länge, no shit att du ska njuta på en veckas semesterresa med familjen. Och ja på ett sätt är det självklart, men på annat sätt inte alls. Jag hade INGA kläder att ta med på resan, alltså NADA noll, som passar mig. Jag har levt i någon tanke på att ”sen” när jag kan använda mina gamla kläder igen så.. Men resan är NU och det är NU jag behöver kläder så jag unnade mig en ny semestergarderob. Gick locco och beställde hem massa kläder. För jag är värd det, jag är värd att ha kläder som är tillräckligt stora och passar just NU.

Jag ska njuta av tiden med familjen, jag ska inte tänka på hur jag ser ut utan vad jag känner. Jag ska ta in det faktum att vi är på Kap Verde tillsammans och läsa ett mantra för mig själv ” du duger precis lika bra som tjock! ” Jag är värd att njuta av resan också som tjock, jag är värd att ha fina kläder NU!

Det kommer säkert bli svårt ibland, har med några jokrar i klädväg och vi ska se om jag vågar rocka dem eller om vinsten var att ens unna sig annat än träningstights och en blus. Vågar jag ska det dokumenteras och presenteras här i bloggen, lita på det.

Igår på kvällen var jag mannekäng för barnen och visade klänning efter klänning och shorts och blusar och dom jublade. OJ SÅ FIN DU ÄR MAMMA. Saga ville testkrama mig med alla olika kläder för att kolla att dom fungerade som kramkläder och det gjorde dem. Alla nya kläder ligger och väntar på solsken och varmare grader i min väska nu, imorgon ska de invigas. SOM jag ska simma, som jag ska springa på stranden och SOM jag ska tvinga andra att ta bilder på mig också. Bilder i solnedgångar, familjebilder och minnesbilder. Jadå NU är jag taggad för att njuta. Någon liten timme sömn nu och sen åker vi.

IMG_1946

för ett år sedan fyllde inte Vidde ut hela våtdräkten men i år lär den passa perfekt för vårt lilla vattendjur 

5 reaktioner till “Vill ni veta en hemlis?”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.