Beställa maten på nätet, drömmen för vår familj.

Äntligen jag säger ÄNTLIGEN kan vi beställa maten på nätet och endast hämta ut allt från butiken. Som jag längtat efter detta, räknat dagarna och pratat om det med alla jag träffat. Ni har väl hört att man snart kan beställa maten från reimari på nätet. Vissa (ofta barnfamiljer) har jublat i takt med mig medan andra anser att det är onödigt.

Visst visst jag har också gillat att handla mat i butiken förr, på den tiden som jag inte hade ett, två eller i värsta fall tre barn som härjar omkring i butiken. Samtidigt som jag ska fundera på vad vi egentligen behöver. Ofta har det slutat med att jag panik-handlat mjölk, bröd, kycklingfilé, tomat och banan. Det där som får oss igenom en dag och så tänker jag för mig själv ”jag handlar själv nästa gång” men nästa gång råkar det sig ändå att någon är med i alla fall. Vill inte lägga min dyrbara egentid på att handla mat och nu behöver jag inte göra det längre.

Nu kan jag klicka i beställningslistan i telefonen vartefter jag kommer på vad som ska handlas. Har en aktiv lista i appen hela tiden så att jag genast får produkten med i beställningen. Helt underbart! För någon dag sedan när vi var med barnen i butiken konstaterade jag ” kom ihåg det här kids, för mamma tänker inte handla med er på lääääääänge nu ” halvt på skoj och halvt på allvar. Visst kan dom komma med och hämta en liter mjölk eller så men att storhandla ensam med barnen, nej tack inte längre.

Idag var det då dags att hämta den första beställningen. Vi körde till upphämtningsstället, skickade ett meddelande till numret och meddelade vårt namn och sedan var det bara att öppna bakluckan och ta emot lådorna med mat. Sällan har jag väl känt mig så lyxig som då, där var liksom mina produkter helt utan att jag ens gått in i butiken. Jag är såld!

Hemma tömde vi lådorna, Saga och jag. Där var en del grejs som ska med på resan och sen lite smått som behövdes hem. Vi hinner inte äta så mycket mer än fredagspizza imorgon och sen åker vi ju iväg på resa.

Saga var också överlycklig över att vi fick en chokladplatta på köpet. Tror de var de 100 första som skulle få det. Lite gulligt ändå. Och fatta hur skönt det är att kunna göra beställningen för maten på resan och när vi kommer hem kan vi åka och hämta ut varorna. Inga trötta arga barn och föräldrar i butiken, det är win win för alla det!

 • Beställer ni mat via nätet?
 • Detta är alltså inget sponsrat reklaminlägg utan bara min genuina lycka över att inte behöva försöka storhandla i butiken 10 gånger i veckan.
 • 5 reaktioner till “Beställa maten på nätet, drömmen för vår familj.”

  1. Vi hämtade även ut våra första (men absolut inte de sista!) lådorna idag!! Kändes nog helt overkligt! Och så mycket lättare att planera veckans mat också. Och ha koll på slutsumman! Verkligen glad och nöjd! (Och vi fick också en chokoplatta 😊)

   1. Chokoplattan förgyller nog en torsdagskväll 😍👌🏼 ja jag känner också att planeringen kommer bli lättare och även om det kostar lite så tror jag vi kommer spara. Inget spontanköpt som sen möglar i kylskåpet 🙈😅

  2. Sådan lyx, jag har länge varit avundsjuk på det svenska systemet. Iofs. så har vår närbutik, en k-affär haft det här systemet i bruk ett tag. Blir nog till att pröva i något skede tror jag. Såg till och med att k-affären nära mina föräldrar sysslar med hemtransport av ens varor också, mot en summa. Så det var ju toppen! 🙂 Speciellt för de som av en eller annan orsak inte kan ta sig till affären.

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.