Morgontimmen med alla barn i sängen

När Anton steg upp imorse vaknade Vidar och kröp ner med oss andra och morgonmyste lite. Jag och alla tre barnen låg är huller om buller och jag slogs av en känsla av lycka. Det är inte alltid jag ÄLSKAR att ha alla barnen i sängen, sover oftast ganska dåligt själv om det blir för trångt men just i morse var det bara mysigt att ha dem där. Vi fick oss en liten timme av mys innan väckarklockan tvingade oss att vakna påriktigt och börja dagen. Att ligga där mitt i sängen med barnen nära omkring, ni vet en fot i ansiktet ett knä i ryggen och kanske en överfull kissblöja i fejset, är bra härligt ändå. Att en liten stund ligga och lyssna på deras tunga andetag när de slumrar om en stund innan det är dags för måndag igen.

IMG_1458

Det var en mysigt start på en måndag som sedan hade allt för korta nerver och resfebriga barn. En mamma som inte vaknade ordentligt innan klockan var över 10 på förmiddagen och en 1,5 åring som hade bestämt sig för att ALLT var svårt just idag. För att inte tala om hur kränkande det är att få näsan sköljd med physiomer, föga tröstar det väl honom att det är bra att skölja extra innan vi ska flyga.

Som tur går även de sämsta dagarna att vända bara man vågar byta miljö, Karin och barnen hade inga planer så vi umgicks hos dem och hade lyxen att bjudas på mat också. VIPS var klockan redan mycket och Adam skulle mötas från skoltaxin. En måndag förmiddag som hade kunnat bli jobbig blev nu istället riktigt bra.

Hoppas ni har en fin måndag ni också!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.