Nya muminmuggar 2020

nya muminmuggarna

Har ni sett de nya mumin muggarna som kommer till försäljning 17.2.2020? Jag råkade se bilden av dem idag på muminhemsidan shop.moomin.com också därifrån jag lånat bilderna till kollaget. Alltid roligt när det kommer nya muggar, även om jag själv tycker att det ju JUST kom en med snorkfröken. Efter lite bakgrundscheck inser jag ändå att den förra snorkfrökenmuggen kom redan 2013, så kanske det ändå var dags för en ny?

Den gula muggen föreställer Muminmammans hjälpreda Misan. Roligt med en helt ny figurmugg och också roligt att det händer mycket på muggen. Ibland kan figurmuggarna vara lite tråkiga. Misan både diskar och tvättarmattorna på muggen, kan detta vara belöninskaffemuggen efter att man tömt och fyllt diskmaskinen t.ex.? Har alltid haft en liten förkärlek för gula muminmuggar, vet inte varför. Kanske för att de första muggarna jag druckit ur varit just gula?

nya gamla vs

Snorkfröken är också väldigt mycket finare nu än den förra, som alltså kommer sluta tillverkas och säljas nu i och med att denna nya kommer. Färgen är fin och vårig, passar alltså perfekt nu när våren närmar sig. Sen kunde såklart snorkfröken intressera sig för något annat än smink nu i och med att det är en massa smycken på den tidigare modellen. Men det är kanske bara jag som tycker det?

Hos oss kommer man nog hitta dessa muggar, kanske redan på min födelsedag? (två dagar efter att de börjar säljas, VINK VINK ANTON!)

Vad säger ni andra muminmuggsfantaster och andra också såklart.
Hiss eller diss?

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.