Två mammor och 6 barn i simhallen

Ikväll somnade alla 3 barnen super snabbt, Adam somnade innan Sagas tänder ens var färdigt borstade och Vidar sov nästan redan vid kvällsgröten. Jag och barnen har nämligen tillsammans med Johanna och hennes killar busat omkring i simhallen. Vi är värda en liten klapp på axeln ändå 2 mammor som rodde i land ett lyckat simhallsbesök med 6 barn i åldern 8-1 år.

Det är så härligt lätt att umgås med Johanna, vi fungerar så fint ihop. Känns som att vi känt varandra länge, även om vi egentligen inte känt varandra alls före i höstas. Men på något sätt är vi ganska lika i hur vi tänker, vilket såklart underlättar vänskap och umgänget rejält.

Idag tex kom vi båda på att vi skulle åka och simma och sagt och gjort så var vi påväg någon timme senare. Gillar när man kan göra saker utan att planera det en månad i förhand. Just i eftermiddag passade det med simhall för oss och då blev det så. Johanna är också en vän som man lätt kan kolla läget med en morgon och se om vi ska hitta på något precis just då. Det att vi sådär mitt i allt åkte iväg till Stockholm och kollade på ”the final FUCK” också för att vi fick fiiling en måndagskväll (5 dagar innan) säger kanske en del det också. Med människor jag är trygg med vågar jag YOLOa ganska mycket.

Det är länge sedan vi varit till en riktigt simhall, Vidar var väldigt skeptisk när vi mitt i allt klädde av oss och hoppade i duschen. Men när duschandet var klart och simdräkterna på var han nästan lika nöjd som de andra kidsen. Han utvecklas verkligen från gång till gång just nu i sina cherekringar, ska bli spännande att se vad som händer under vår semester.

Härligt att umgås och göra något roligt tillsammans, där verkligen alla 6 barn hade roligt. Extra stolt är jag över Adam som tillsamman med sin jämnåriga kompis fixade omklädningsrum, dusch och bastubad ensamma. Är inte det en tecken på att han är stor så vet jag inte vad. Min lillis är alltså stor nog att sköta sig själv i simhallen nu.

Nu sover alla redan skönt och till och med jag ligger redan i sängen. Det har varit en del stök de senare nätterna så jag håller tummarna för att simning och ordentligt kvällsmål ( Adam åt 3 ägg och knäckebröd till kvällsmål tex ) ska ge oss en natt med många sömntimmar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.