Det finns hjälp att få

IMG_1088

Av rätt så självklara orsaker kommer jag inte blogga destomera om mina besök hos psykologen. Inte för att jag har något att dölja utan mer för att låta mig själv i lugn och ro bearbeta och processa allt det som vi pratar om.

Hade första träffen med psykologen idag. Innan var jag nervös men redan efter någon minuts diskussion var vi djupt nere och rotade bland tankar och känslor och det kändes bra. Genast kom de mest centrala problemen till ytan. Innan var jag lite rädd att jag igen en gång skulle dra på mig ”duktiga flickan” kostymen och inte våga berätta allt det jobbiga. Men kände att jag kunde öppna mig, jag kunde säga det där jobbiga som jag väldigt sällan säger högt. Det är klart att man inte kommer så långt på en timme. Men redan idag fick jag en del ögonöppnare och också en del frågor som fått mig att tänka till ett varv till.

” det finns hjälp att få ” vilken fin mening ändå, inget kommer magiskt att bli bra och det är jag ju inte ute efter heller. Men det finns hjälp, metoder och planer för att hjälpa just för mig. Jag är så tacksam över att jag tog tag i detta, att jag vågade boka tiden och verkligen gå dit med öppna spelkort idag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.