Att resa med (ett barn med) nötallergi

Om två veckor ska vi iväg på resa, hela familjen, mamma & Robbe och min syster med familj. En vecka på Kap Verde blir det denna vinter. Behöver knappast säga att jag längtar?

Men en sak som jag är nervös för är såklart Adams nötallergi. Ni som har erfarenhet av att resa (med barn eller utan) med nötallergi får gärna tipsa oss om vad vi bör tänka på. I flyget, på hotellet och så vidare. För oss är allt så nytt ännu gällande nötallergin, är lite stressad över att jag ska missa något viktigt. Vill inte låta oron förstöra resan, därför vill jag förbereda oss på bästa möjliga sätt.

10755628208_img_2299

Annars är vi som sagt väldigt taggade på solsken, värme och lata dagar vid polen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.