En kvällspromenix ensam

Igår skulle vi föra min bil på tvättning, både in och utsidan ska få sig en omgång. Även om vi såklart skurade bilen efter spykalaset så känns det helt bra att hela bänken rengörs grundligt också. Nåja sak samma, när vi skulle åka iväg så klädde jag på mig utekläder, reflex och pannlampa och konstaterade att jag tänkte gå hem.

Det var ett bra beslut, att i egen takt och utan vagn få traska på i nästan 8km var precis vad jag behövde. I sällskap av poddar gick jag där i mörkret och kände hur min egna energi laddades upp.

När jag var nästan hemma ringde Anton och sa att jag kan smyga in och gå i bastun om jag vill bada själv. Men då kände jag redan att jag fått min ensamtid och konstaterade att de barn som vill bada gärna kan joina. Så efter en skön promenad i friskt väder hoppade vi i bastun.

När Vidde somnat hade barnen planerat spelkväll. Jag gjorde i ordning grönskasdipp och vi delade den sista flaskan julmust som blivit kvar efter julen. En bra kväll på alla sätt och vis, när jag både fick egentid och familjetid. Nu börjar vi vara redo för morgondagen som börjar imorgon igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.