Jullov utan snö

Visst känns det trist att fira jullov utan snö, men vädret har ändå varit fint de senaste dagarna. Soligt och torrt, istället för skidor har vi tagit ut cyklarna igen och både igår och idag har barnen cyklat en hel del.

Skrinna har vi också gjort i ishallen, flera gånger till och med. Saga testade sina vita skrinnskor och det gick riktigt bra det också. Svårare än med hennes hockare var det, men är man envis går det bra det också.

Vi har också hunnit testa på piffens gymnastiksal en gång och hoppas hinna en gång till innan jullovet är slut.

Vad har ni andra gjort hittills detta jullov? Har ni tips på roliga aktiviteter får ni gärna berätta. Allt utom HOPLOP vi vill nämligen inte ha magsjuka igen 😅😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.