Årets första dag

Här har det nytt år och varit julafton sedan vi senast hördes. Det blev tyst här när 3/3 barn fick magsjuka och efter det höll vi andan fram till julafton. Jag vågade inte få varken julstämning eller förväntningar detta år, hade blivit så galet besviken om vi fortfarande hade haft magsjuka på julafton.

Men julafton kom och vi var alla friska. Det blev en annorlunda jul på flera vis, men en fin julafton. Jag har som sagt inte vågat ha så höga förväntningar och på ett sätt var det väl bra.

Vi åt middag med min mamma och Antons föräldrar och sedan började barnen öppna sina klappar. I år orkade de verkligen se vad de fick i sina paket och vad den andra fick. Blev mysigt, jag var verkligen i stunden vilket betyder att jag har exakt NOLL bilder från paketöppningen. Harmsligt på ett sätt såklart, men samtligt var jag verkligen där, närvarande utan en kameralins mellan mig och barnen. Kanske skriver jag något mer om julen, eller också lämnar vi den nu. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Vi har haft besök av min faster och mina kusiner. Några härliga dagar, vi hann umgås, spela spel, skrinna, shoppa och äta gott tillsammans. Härligt på alla sätt och vis. Igår, på nyårsafton vinkade vi hejdå till våra gäster och firade sedan en lugn och skön nyårsafton hemma. Bara familjen, eller bara och bara det är ju mina favoritpersoner, men vi har aldrig firat nyår bara vi förr. Det blev en riktigt härlig kväll och avslut på 2019.

Nu är det dags att köra igång 2020, har funderat en del på målsättningar nu detta år. Tror det får bli ett eget inlägg. Nu är jag o alla fall tillbaka här på bloggen, har man bloggat på årets första dag så måste det väl bli ett bra bloggår. Vi hoppas på det, vi hörs!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.